Talks & Tastings

Donderdag 18 oktober; Christiaan Weij

Fermenteren van voedsel is gezond, lekker en ook nog eens erg leuk om te doen. Christian Weij verlangde naar de zuurkool van zijn vader en probeerde die zelf na te maken. Nu, vier jaar later, is hij een expert op het gebied van fermenteren en schreef hij een boek vol recepten waar je enthousiast van wordt.

Vrijdag 19 oktober; ‘Het mysterie van de melkrobots’

Deelname aan het gesprek komt van Conny van den Top en Carola van Ruiswijk, melkboeren uit Lunteren & Ede.

Vrijdag 19 oktober; Hummus!

De Stichting Sabiel verzorgt na afloop van de film ‘Hummus’ een proeverij met verschillende soorten Hummus uit diverse gebieden.

Vrijdag 19 oktober; Sideways

De Meisjes van de wijn verzorgen een met een proeverij met wijnen.

Zondag 21 oktober; Ramen Heads

Na vertoning van de film ‘Ramen Heads’ kunt u lunchen bij het Japanse restaurant Cha House

Zondag 21 oktober; Constructing Albert

Chefkok Nico Klaver van restaurant ”t Kalkoentje’ vertelt over het bestaan als Chef met een Michelin-ster.