Sponsors

Het programma komt tot stand dankzij de bijdrage/ medewerking van:

 

Ede Foodstad

In de regio rond Ede zijn talloze redenen voor een Foodvisie te noemen. De landbouwhistorie, de aanwezigheid van Wageningen UR en veel foodbedrijven zoals Nizo Food Research. Door gezamenlijk te focussen op food ontstaan op foodgebied verbindingen en ontmoetingen, die van onschatbare waarde zijn. Het bedrijfsleven is enthousiast over de visie van de gemeente en wil zich en elkaar door het thema Food versterken. Benieuwd naar Foodontwikkelingen in Ede? Lees dan de advertorial in het Financieel Dagblad (pdf).

Waarom Food?

Food leidt tot een verdere versterking van de economische en sociaal-maatschappelijke kracht van Ede. We ontwikkelden een Foodvisie die, door kennis en innovatie, economie en maatschappij met elkaar verbindt. Het zorgt voor een breed maatschappelijk draagvlak voor alle sociaal-maatschappelijke en economische ambities. Kennis en innovatie zijn hierin de verbindende schakel. De kern van deze visie is: ‘De vraag is niet wat Ede kan doen met food, maar wat food doet voor Ede’. In deze visie staat de gemeente Ede niet alleen. Onze foodpartners, van bedrijfsleven tot de buurthuizen, van lokale producenten tot kennisinstellingen staan erachter en ieder geeft er een eigen inkleuring aan.

Foodvisie

Met een duidelijke visie op Food kiezen wij ervoor ons te onderscheiden op de (inter)nationale kaart. Zo zijn we herkenbaar voor bedrijven, bewoners en toeristen, die kiezen voor Ede. En om overheid, bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen op één thema te verbinden. Wij streven met de Foodvisie naar de versterking van: economie, werkgelegenheid en het woon-, werk- en leefklimaat.

 

 

De Rabobank

Growing a better world together. Dat is de missie van de Rabobank. Het is een doorvertaling van onze ambitie om een bijdrage te lever

en aan het oplossen van het voedselprobleem in de wereld. Het duurzaam telen van voedsel en het tegengaan van verspilling zijn daarbij grote pijlers. We willen

graag mensen bewust maken van de mogelijkheden die er zijn op dit gebied, zeker ook bij de mensen thuis en in hun woonomgeving.  We ondersteunen juist lokaal zo veel mogelijk initiatieven die invulling geven aan dit gedachtegoed. Dat doen we in het bijzonder tijdens de Rabo Food Maand in oktober. Het sponsoren van het Food Film Festival past daar uitstekend bij.

 

Sier

Sier Disposables is dé specialist in decoratieve disposables voor de horeca en grootverbruik. Sier Disposables levert een compleet en groot assortiment aan rietjes, tonicstampers, prikkers, ijsversiering, bestek, foodpresentaties en decoratieve kunststof disposables. Stuk voor stuk perfect van kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd.

Door de uitstekende kwaliteit, het uitgebreide assortiment, frisse verpakkingen en hoge servicegraad onderscheiden wij ons in de markt. Daarnaast zijn we constant op zoek naar verrassende, eigentijdse en milieuvriendelijke producten om ons assortiment mee aan te vullen.

Levering geschiedt uitsluitend via de groothandel dus nooit aan de eindgebruiker. Vóór 12.00 uur besteld betekent de volgende dag geleverd.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

SIER, DAT IS DECORATIE VOOR UW CREATIE.