Speciaal menu voor de film

Ede kiest voor Food en is onderdeel van de regio FoodValley. Food is een veelzijdig, leerzaam en inspirerend thema ook op het gebied van kunst & cultuur. Dit inspireerde Cultura en Esther Werkman om in het laatste weekend van september het FoodValley Film Festival te organiseren en er een jaarlijks filmfestival van te maken. Met de groeiende ambitie om in deze regio een Film Festival neer te zetten met nationale bekendheid!

Het FoodValley Film Festival is een filmfestival waarin foodfilms de hoofdrol spelen in combinatie met een spreker, workshop of bijvoorbeeld een proeverij. Voor deze editie worden er in  één weekend zeven films geprogrammeerd. Van een inhoudelijke documentaire , feelgood movie tot aan een kinderfilm. Bij Cultura of op een bijzondere foodlocatie. Naast het vertonen van de films is er bij iedere film een aanvullend programma met verdieping, inhoud en entertainment.

Voorafgaand aan de film kunt u in het weekend van 30 september en 1 oktober genieten van een speciaal menu in de deelnemende restaurants De Verleiding, Het Oude Politiebureau, Ruig en het Pomphuis. Kijk bij de restaurants voor het specifieke menu en eet mee!