Opening van de expositie ‘Still Food’

Met veel genoegen nodigen wij u uit voor de opening van de expositie  Still Food door de acteur Bas Heerkens, op zaterdag 12 augustus om 15.30 uur in Galerie Cultura in Ede.

De expositie toont bijzondere werken van fotografe Ursula rondom het thema Food. Er is een selectie te zien uit verschillende fotoseries, zoals ‘Plastic Vegetables’ en ‘De 100 van Rooijackers’. De verrassende composities, met een flinke dosis humor en zelfspot, vormen een eigentijdse variant van aloude meesterwerken en genres.

Naast de foto’s van Ursula zijn creaties van kinderen van Kinderdorp Bennekom te bewonderen. Aanleiding is de start van een speciale Cultura Kindergalerie, een nieuwe activiteit van Galerie Cultura om creativiteit en kunstzin bij kinderen te stimuleren. Tijdens het Foodvalley Film Festival (www.foodvalleyfilmfestival.nl) zal op zaterdag 30 september om 15.00 uur de opening van Kindergalerie worden gevierd met een  workshop ‘Taartjes versieren’ voor kinderen.

Graag zien we u zaterdag 12 augustus om 15.30 uur om, onder het genot van een drankje en een hapje en het optreden van de zangeres Charlotte Coppola, de tentoonstelling te bezoeken.

Galerie Cultura: Expositie Still Food, geopend van zaterdag 12 augustus tot en met zondag 1 oktober.  Gratis toegankelijk tijdens openingstijden van Cultura. Molenstraat 45, 6711 AW Ede.